sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lisää luontoa

Hejssan! Vihdoin minäkin olen päässyt lomalle. Viimeiset viikot ovat yliopiston loppumisesta huolimatta olleet todella raskaita ja stressaavia, koska valmistauduin lääketieteen valintakokeeseen, joka pidettiin perjantaina. Taidan olla fyysikko vielä pari vuotta, koska tekemälläni suorituksella ei kyllä sisälle päästä, haha. Ei se mitään.
Stressin lievittämiseksi yritin saada noiden parin viikon aikana ajatukseni vapaa-ajalla muualle. Valokuvaus on aina hyvä vaihtoehto, koska siinä yhdistyvät ulkoilu ja itsensä ilmaiseminen. Siksipä tuli taas lähialueiden kasvillisuutta ja pulusia kuvailtua ahkerasti.














//Defia

4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Varsinkin tuo viimeinen on jotenkin kiva! Uppokukkia ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ansu! :3 Itsekin pidän tuosta viimeisestä, kun vesi kivasti lilluu siinä~

      Poista
  2. Hepsul, pidän erityisesti vaahteran oksista ja sähkölangoista. Ikään kuin sähkölangat olisivat hieman sekaisin menneitä nuottiviivastoja ja vaahteranlehdet nuotteja, jotka pyrkivät asettumaan oikeisiin paikkoihin, mutta nuottiviivastot vain katoavat alta. Tai ehkä niin se tuuli soi. Ja tietenkin harakka!!! Uuppokukat ovat ihanat.
    T: Kesä-Kupoli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kesä-Kupoli. En ajatellutkaan niitä lankoja niin: minusta ne vain näyttivät kivoilta siellä taustalla. Mutta kaunis idea!

      Poista