maanantai 12. marraskuuta 2012

Geneeristä maisemaa

Ensimmäinen virallinen postaus tulee tässä!

Muutettuani uuteen asuinpaikkaani lähdin toki heti alkuun kiertelemään seutua. Oli oikein positiivinen yllätys, että täällä etelässä on myös luonnollisia ja ihanan värikkäitä paikkoja erityisesti ruskan aikaan. Kamera tuli roikuttua mukana ihan ahkeraan, kun kävin ruokkimassa lähipuron sorsia ja kiertelemässä puistoissa, joten tässä vähän materiaalia retkiltäni.

Tahdon myös mainita näin alkuun, että juu, minä muokkaan kuviani tarpeen vaatiessa. Tahdoin näissä erityisesti, että värit ovat pääosassa, joten joissain kuvissa korostin niitä radikaalistikin, kun taas toiset ovat käytännössä muokkaamattomia.











Tällaista tälläkertaa!
//Defia

2 kommenttia:

  1. Voi ku ihaneja kuveja! Näyttää paljon komiammalta ruskalta mitä meillä täällä oli, tosin saattaa johtua siitä että soot vähän korostanu nuita värejä tai sitten siitä että näyttää yksinkertasesti erilaiselta ku täälä kotopuolessa :D Mutta voi sorsat ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa miusta tuntuu, että täälä oli kauniimpi ruska tänävuonna :3 Voipi olla, että johtuu laajemmasta puuvalikoimasta, täällä on niin paljon tammia ja vaahteroita sun muita hienouksia!

      Sorsat on miun kavereita~ ^^

      Poista